RENHOLDSTJENESTER FOR BORETTSLAG OG BEDRIFTER

RENHOLD

RENHOLDSTJENESTER & TRAPPEVASK SERVICE

TRAPPEVASK BORETTSLAG OG SAMEIER

Rene og nyvaskede trapper gir alltid et god inntrykk og er ofte førsteinntrykket i felleskap og oppganger.

Vi utfører daglig, ukentlig eller vask etter avtalte tidspunkter etter kundens egne ønsker. Våre fleste borettslagskunder foretrekker trappevask 1 gang i uka til en fast mnd pris eller fastpris per år.

Vi er konkurransedyktig på både kvalitet og pris og er en godkjent renholdsbedrift hos Arbeidstilsynet.

Vårt moto er alltid fornøyde kunder og at vi alltid skal levere det vi kaller "ROYAL KVALITET"

Vår foretningside er at vi skal være en langsiktig aktør i markedet og skal leve av fornøyde kunder. Vi ønsker derfor helst stabile langsiktige avtaler slik at dere i styret kan slippe mye mas med missfornøyde beboere og vi i ROYALS kan gjøre det vi er best på nemlig trappevask til høyeste kvalitet men til meget konkurransedyktige priser.

Sitter du i styret og er lei av klager fra beboere på dårlig trappevask eller firmaer som ikke dukker opp som avtalt eller vasker med varierende kvalitet. Prøv oss i ROYALS.

- Vi beregner fastpris per kvadratmeter og antall trappetrinn, trappeavsatser og avhengig av hvor mange etasjer det er i bygget osv.

Våre ansatte er nøyaktige, pliktoppfyllende og vasker skinnende rent hver gang.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Gratis prøvevask OKTOBER 2018 med 100% fornøyd garantiVi anbefaler bruk av matter ved alle overganger fra uteområder garasje og lignende.

Vi kan gi pris med og uten bruk av matter.

vask for bedrifter kontorlokaler, lager butikker og andre

Rene flater gir det førsteinntrykket en kunde forventer og setter stemningen for resten av lokalet og påvirker alle positivt. En ren butikk øker kjøpelysten og påvirker humøret hos kundene og setter de i kjøpsmodus.

Ansatte vil trives bedre på jobb og det legger til rette for et renere miljø pga mindre støv og skitt sammen med våre miljøvennlige sertifiserte svanemerkede vellutprøvde rengjøringsprodukter som er miljøvennlig og bra for både kunder, ansatte og miljøet.

Royals vet og forstår viktigheten av et rent miljø og forstår også at vask av og til må utføres uten hindring for produksjon, møtevirksomhet og kan legge til rette for vask til de tidspunkt som passer best for våre kunder.

§

Våre ansatte bærer synlige HMS kort som bekrefter at de er ansatte i Royals Norway AS som er sertifisert av Arbeidstilsynet. Vi benytter også kun ansatte med godkjente politiattester slik at de kan jobbe på sertifiserte områder som gir er en ekstra trygghet for våre kunder.

Ta kontakt med oss for pristilbud.

Fra 1. januar 2018 har HMS-kortene fått nytt design, med nye farger og QR-kode på baksiden av kortet som kan brukes til å sjekke status for HMS-kortet.

Kontakt oss ved bruk av skjema under eller send en epost til: dag.thorer.bjerke@royals.no