FOTO

PROFESJONELL FOTOGRAFTJENESTE

FOTO FOR BRYLLUP

Vi elsker bilder av høy kvalitet som fanger de gode minnene, øyeblikkene og kjærligheten.
Vår lidenskap er å skape disse minnene på en slik måte at det imponerer både oss selv og de rundt oss med bilder av høyeste kvalitet friskhet følelser og fargerike bilder med riktig lys og settinger.

BILDER FOR PROSPEKT

Kunne du tenke deg et salgsprospekt av en leilighet eller hus uten bilder eller bilder av dårlig eller middels kvalitet? Det gamle ordtaket om at "Et bilde sier mer enn tusen ord" er fortsatt like relevant i dagens eiendomsmarked. Om ikke enda mer viktig nå enn tidligere. Uansett gode klare digitale bilder som fremhever verdiene i leiligheten og potensialet i den er det som selger best og som trekker flere mennesker på visning til nettopp ditt salgsobjekt. Dette er de fleste klar over men mange benytter fortsatt bilder av rett og slett dårlig kvalitet eller med feil lyssetting og bilder tatt for lenge siden med et gammelt kamera.

En profesjonell fotograf koster veldig lite i forhold til den verdiøkningen leiligheten eller huset ditt vil få med bedre bilder. I eiendomsmarkedet florerer det av salgsobjekter og det gjelder å fange oppmerksomheten til flest mulig og skille seg ut slik at potensieller boligkjøpere kommer på nettop din visning denne dagen. De som unlater å style kan fort bli oversett blant de andre i markedet og salget kan ta lenger tid og ende opp med en mye dårligere pris enn om man hadde benyttet profesjonelle klare bilder og gjennomført et salg raskt med høy interesse fra første mulighet i markedet.

Før du skal ta bilder for prospekt anbefaler vi at leiligheten vaskes grundig og deretter gjennomgå en styling. Klienter som har bodd i hjemmet lenge ser seg ofte litt "blind" på styling-muligheter og blir noen ganger så fornøyde at de nesten skulle ønske at de kunne fortsette å bo der selv. Les mer om alle fordelene med styling før et eventuelt boligsalg her.