BOLIG STYLING

EN INVESTERING SOM MER ENN BETALER FOR SEG SELV

Vi sørger for at din bolig skiller seg markant ut fra det enorme tilbudet på boligmarkedet og styler din bolig før salg. Riktig boligstyling åpner interesentenes øyne for hvilket potensiale det ligger i boligen. Vi skaper et nøytralt og smakfult interiør, optimaliserer boligrommets potensiale slik at det appelerer til flest mulig. Dette fører til at flere legger inn bud, og selger oppnår høyere pris. Vi gir også råd vedrørende om det er andre tiltak som bør gjøres før en takst eller verdivurdering tas. Ta kontakt med oss slik at vi kan avklare om det er interesant med et videre samarbeid.

Dag Thorer Bjerke

Partner og Sivilingeniør fra Universitetet i Oslo

Dag Thorer har mange års erfaring fra investering og forvaltning av eiendom. Tilrettelegging av eiendommer før slag i form av lettere oppussing før salg til totalrenovering av eiendom. er hans spesialitet. Oppussing interiør, materialvalg og investering i eiendom har alltid vært en av mine store interesser. Han er opptatt av ryddige prosesser og interesert i både utendørs og innendørs design og utforming av rom. Kort sagt alt som har med eiendom å gjøre. ​

Tast inn ditt telefonnummer så kontakter vi deg:

SELG TIL HØYERE PRIS

Med styling får du også frem potensialet i leiligheten slik at det i seg selv er en verdiøkning. Stylingen betaler seg rett og slett selv. Styling bør ses på som en investering og ikke en kostnad.

Rengjøring av leiligheten og styling bør foretas før verdivurdering. Enten du skal benytte deg av en verdivurdering fra megler eller ha besøk av en takstmann bør du style din bolig før verdivurderingen gjennomføres.

En styling av leiligheten øker sannsynligheten for høyere takst da takstmenn og meglere som alle andre ser høyere verdi i form av bokvalitet og kan gi deg fordel av en høyere takst enn uten bruk av styling. Med en høyere takst får du ofte bud som starter høyere enn om du hadde en lavere takst på grunn av at taksten blir ofte tolket av kjøpere som en veiledende pris.

Dette er enkel matamatikk og pris-psykologi og man behøver ikke være matematikker for å forstå at en takst på f.eks 100000 kr eller 200000 kr mer lønner seg når du skal selge og ønsker høyest mulig pris for din bolig. Meglere legger jo ut prisantydningen ofte til taksten eller prisvurderingen som er blitt foretatt.

“En styling av din bolig gjør det også enklere for din megler og selge leiligheten og forsvare den høyere prisen. “

SELG RASKERE

BOLIGSTYLING FOR SALG AV HUS, LEILIGHET, HYTTE.

RESULTATET AV VÅR STYLING ER FLERE INTERESERTE, RASKERE SALG OG HØYERE VERDI.

Enten du skal selge privat, via advokat eller ved hjelp av en eiendomsmegler går det mye lettere med en profesjonelt stylet leilighet. At hele prosessen ser ryddig og gjennomført fra a til å, skaper tilitt hos de du har på visning.

Salget går ofte mye raskere og om man betaler per visning sparer man også penger på at man ikke trenger å benytte flere enn de kanskje 1 eller 2 visningsrundene som er inkludert i prisen fra et meglerforetak.

At kjøper kan se for seg å bo i denne leiligheten og kanskje forelske seg litt i leiligheten på visning gjør at man strekker budrundene ekstra langt til fordel for selger fordi kjøper har nærmest bestemt seg for at dette er deres nye hjem.

Er man forelsket så gir man alt og det fører til høyere pris for selger.

Konklusjon

Kort oppsumert kan vi derfor si at boligstyling i de aller fleste tilfeller lønner seg både for å raskere realisere et salg og for å oppnå bedre pris på din eiendom.

 

EN INVESTERING I VÅR STYLING LØNNER SEG

Budkrig er rett og slett lønnsomt for selger, og salgsobjektene det kriges om er jo nettopp de som ser aller best ut og det oppnår du med boligstyling.

En ekstra person som legger inn bud eller blir med i budrunden kan raskt resultere i en mye høyere pris. Bare en budøkning kan ofte være nok til å dekke kostnaden med styling.

Her ser du et utdrag av en tilfeldig budrunde som har foregått via SMS som illustrerer poenget med hvor viktig styling kan være.

Styling er også særdeles viktig ved nysalg av leiligheter og hus og spesielt tomme hus og leiligheter for å få frem potensialene i alle rom.

Ta kontakt med oss for pris på en eventuell styling ved å sende oss en forespørsel via mail og opplys om din adresse og annen relevant informasjon.

sms budrunde eksempel
HVIS VÅR STYLING KAN FØRE TIL AT BARE EN EKSTRA PERSON VIL BY PÅ DIN BOLIG VIL DU MEST SANNSYNLIG FÅ MER FOR DIN BOLIG ENN UTEN STYLING.

Dette er en illustrasjon som viser viktigheten med flere enn en interessent i en kjøpsprosess..

Hvorfor velge ROYALs boligstyling?
 • Dyktige stylister
 • Vi kan gi deg råd for hva du kan gjøre selv og om du ønsker en profesjonell part f.eks til å utføre en tjeneste kan vi sette deg i kontakt med våre samarbeidspartnere.
 • Mulighet for å kjøpe enkelte design elementer eller hele designpakken for både kjøper og selger av boligen.
 • Mulighet for å få tilgang til helt spesielle rabatter og kampanjepriser via våre samarbeidspartnere.
 • Våre designere forstår markedet og ser mulighetene og legger all sin profesjonalitet og stolthet i jobben de gjør
 • Vi er konkurransedyktige på pris
 • Effektiv gjennomføring
 • Våre stylister styler leiligheten mot riktig type målgruppe og åpner opp for at alle skal kunne se for seg å kunne bo i denne leiligheten.
 • stylingen tilpasses med tanke på gode prospekt bilder slik at prospektene skal bli helt optimale. Dette avgjør den enkelte designer utifra rommets egenskaper og kvaliteter.
 • Tett samarbeid med megler og tilbyr også profesjonelle foto til bruk i prospekt og salgsmateriell.
 • Vi er en uavhengig part som jobber kun for deg som skal selge.